SEGRE

Pas endavant per garantir el transport sanitari a les persones sense recursos a l'Alt Urgell

L’assemblea de la Xarxa de Suport Mutu ha donat per finalitzada l’ocupació del CAP de la Seu d’Urgell

El membres de la Xarxa Suport Mutu de la Seu d'Urgel

Pas endavant per garantir el transport sanitari a les persones sense recursos a l'Alt UrgellXarxa Suport Mutu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa de Suport Mutu de l’Alt Urgell i la gerència de la regió sanitària van arribar dimarts a un acord per al pagament dels desplaçaments sanitaris per a les persones en situació econòmica precària.

Segons un comunicat de l’entitat, el compromís de les autoritats inclou contactes a nivell parlamentari, de l’ajuntament i del síndic de greuges de Catalunya per tal d’explorar quina és la via per a una solució general i permanent als desplaçaments sanitaris per a les persones sense recursos.

També es treballarà per a usar els taxis que ja es paguen per a patologies de llarga durada que si estan cobertes (diàlisi, quimioteràpia, radioteràpia i transplantaments) per a aprofitar-los per a desplaçaments sanitaris de persones sense recursos.

En el cas de Yann Marais, que ha hagut de desplaçar-se en diverses ocasions a Lleida sense ser cobert el cost per l’administració, es reembolsarà el cost dels viatges.

L’assemblea de la Xarxa de Suport Mutu va acceptar dimarts a la tarda l’oferta de la regió sanitària i va donar per finalitzada l’ocupació del CAP de la Seu d’Urgell iniciada dilluns, a l’espera de la reunió programada a inicis de setembre.

tracking