SEGRE

MEDI AMBIENT

Solsona fumigarà carrers i places contra el 'tigre' del plataner

La setmana que ve, per mitigar la plaga en aquests arbres

Una zona de plataners on s’abordarà la mesura.

Una zona de plataners on s’abordarà la mesura.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona procedirà la matinada de dimecres a dijous de la setmana que ve a fumigar els arbres de diverses zones de la capital afectades per la plaga del tigre del plataner. L’actuació començarà cap a les 1.00 hores del matí. Per aquesta raó, la regidoria de Parcs i Jardins recomana als veïns que tanquin balcons i finestres i no deixin animals domèstics a l’exterior.

Aquest insecte, encara que no causa danys nocius als arbres, provoca la descoloració de les fulles, a banda de més molèsties a la població en els enclavaments més transitats, ja que poden caure a sobre dels transeünts. L’any passat no va ser necessari el tractament, encara que en aquest cas el consistori considera necessari emprendre mesures per frenar el contagi.

Així, es fumigarà al passeig Pare Claret, la plaça del Camp, l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre, l’avinguda del Pont i la carretera de Manresa, a part de les places de Sant Joan i Sant Isidre. L’empresa encarregada d’aquesta intervenció començarà pel passeig i finalitzarà pels carrers i places del nucli històric.

tracking