SEGRE

MUNICIPIS RESIDUS

El consell augmenta la neteja de contenidors i recollida selectiva

Per evitar pudors i donar bona imatge al turisme

Els operaris de l’empresa netegen els contenidors.

Els operaris de l’empresa netegen els contenidors.C.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de l’Alta Ribagorça ha reforçat la neteja de contenidors i la recollida selectiva de cartrons perquè els carrers dels pobles de la comarca donin una bona imatge durant la temporada turística, en especial aquest mes d’agost.

Per aquesta raó, l’organisme ha contractat una empresa especialitzada que durant aquesta setmana ha netejat en profunditat tots els contenidors “ja que amb la calor les restes d’escombraries i els líquids que queden al fons generen pudors”, va explicar el president de l’organisme, Josep Lluís Farrero.

També s’han augmentat els viatges per a la recollida de cartró durant els caps de setmana ja que, durant aquest mes, també s’incrementen els residus d’aquesa mena ja que hotels i restaurants i altres establiments tenen més clientela. Aquesta actuació va començar al juliol i es mantindrà fins a l’11 de setembre. Farrero va indicar que el consell no pot permetre que la imatge dels pobles de la comarca es degradi per deficiències en el sistema de recollida d’escombraries.

tracking