SEGRE

PINTURA

La Fira d'Art de Salàs compleix objectius de participació

Amb més de 2.000 persones enguany

L’exhibició de paisatgistes pallaresos a la pinacoteca de Salàs.

L’exhibició de paisatgistes pallaresos a la pinacoteca de Salàs.R.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un taller de quimigrames (tècnica pictòrica que produeix imatges combinant procediments i materials propis de la pintura i de la fotografia), a més d’un d’infantil sobre paisatges i un altre taller sobre la naturalesa, van obrir aquest diumenge la segona jornada de la Fira d’Art de Salàs de Pallars, al Jussà.

Segons la regidora de Cultura i presidenta de l’Associació Fira d’Art, Rosalia Farré, el bon temps i la gran afluència de turistes a les comarques de muntanya han fet que aquesta edició sigui tot un èxit de públic i participació.

Per les eres, antigues quadres de les cases de Salàs, habilitades com a pinacoteques, hauran passat més de 2.000 persones, superant la previsió de l’organització (vegeu SEGRE d’aquest diumenge). A la tarda, va tenir lloc un espectacle de dansa a l’Era d’en Balust que va posar punt final al programa d’actes de la fira.

Dins d’aquest mateix programa, avui dilluns està previst que se celebri el Festival de Música Antiga dels Pirineus, Diaspora, a l’església parroquial de Salàs. Segons l’organització, l’èxit d’aquesta edició ja fa pensar en els nous actes que es prepararan per a la XXVIII edició d’aquest certamen.

tracking