SEGRE

SEGURETAT

Linyola instal·la als seus carrers vuit nous reductors de velocitat

Mesura per millorar la seguretat viària al municipi

Les obres per col·locar un dels reductors al municipi.

Les obres per col·locar un dels reductors al municipi.A.LINYOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Linyola ha iniciat la instal·lació de vuit ressalts reductors de velocitat en diferents carrers del municipi, principalment a les vies més llargues com La Font, Pompeu Fabra, Creueta i Domènec Cardenal. La iniciativa forma part d’una campanya iniciada pel consistori amb l’objectiu d’augmentar la seguretat i prevenir accidents.

Una primera acció la va portar a terme el mes d’abril passat, quan va col·locar dos passos elevats a la travessia municipal, així com tres reductors de velocitat a l’antiga carretera de Penelles i davant de la zona esportiva. Va optar per aquestes vies ja que són de les més transitades en aquest municipi.

Delimiten una plaça d’aparcament per a discapacitats davant del pavelló poliesportiu

La intenció del consistori és anar aplicant mesures que contribueixin a millorar la seguretat viària a Linyola, depenent de les necessitats dels veïns. Així mateix, planteja reorganitzar la circulació amb l’objectiu d’incentivar l’ús de la variant.

A més, aprofitant aquesta actuació, també s’ha delimitat una plaça d’aparcament per a discapacitats i dos àrees restringides d’estacionament davant del pavelló poliesportiu per facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

tracking