SEGRE

MEDI AMBIENT

Nou servei municipal de recollida de restes de jardineria dels veïns a Mollerussa

Ho farà l’empresa que guanyi el procés de contractació del manteniment de jardins

Plantegen enjardinar la zona de l’antic camp de futbol.

Plantegen enjardinar la zona de l’antic camp de futbol.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La recollida de restes de jardineria dels veïns de la ciutat o convertir en una gran zona verda la zona de terra on es trobava l’antic camp de futbol (davant del carrer Mossèn Cirera, davant del supermercat Mercadona) són dos de les principals propostes que ha inclòs el consistori a l’expedient de contractació del servei de manteniment de parcs i jardins de Mollerussa, que el consistori va aprovar definitivament en el ple ordinari del mes de juliol amb els vots a favor del PDeCAT, ERC i Partit Popular i l’abstenció del PSC.

La llum verda arriba un any després que es paralitzés el procés per errors tècnics. El nou document proposa, a part dels requisits, quatre propostes que les empreses que optin al servei podran incloure dins del seu projecte per així obtenir més punts i aconseguir l’adjudicació.

El més valorat és el nou servei de recollida de restes de jardineria. D’aquesta manera, els veïns podran dipositar en unes grans bosses específiques d’aquest servei les restes vegetals del seu jardí i l’empresa les passaria a recollir previsiblement dos vegades per setmana.

Segons la proposta, l’empresa haurà de facilitar un telèfon de contacte on els ciutadans puguin trucar per demanar aquest servei. La segona millora inclou dotar de gespa els terrenys ubicats davant del carrer Mossèn Cirera, que es troben a l’entrada de la ciutat en el seu límit amb Fondarella.

La tercera millora és també dotar amb zona verda uns terrenys pròxims al supermercat Mercadona i el quart projecte serà enjardinar i col·locar arbustos a la carretera del Palau al seu pas pel municipi. El pressupost de licitació del servei de jardineria local és de 400.000 euros anuals per un termini de quatre anys, prorrogable per dos més.

tracking