SEGRE

MILLORES

Juncosa busca 70.000 euros per reparar la travessia del centre

Després de ser traspassada a l’ajuntament per la Diputació

Vista de centre històric de Juncosa.

Vista de centre històric de Juncosa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Juncosa busca finançament per reparar el passeig de l’Esport que dóna entrada a la població i conforma la travessia local de l’LV-7011. No s’hi han fet millores d’importància des de fa més de 25 anys, segons va explicar l’alcalde, Lluís Dalmau.

Està molt deteriorat ja que les arrels han aixecat les rajoles “de forma que esperem comptar amb part dels 70.000 euros que costarà la reforma per abordar les actuacions”, va indicar, la primavera de l’any que ve.

Dalmau va indicar que és important que aquest passeig tingui una bona imatge ja que dóna accés a les escola, la farmàcia, el consultori mèdic o les piscines municipals, entre altres serveis i equipaments del municipi.

Precisament, la Diputació de Lleida ha donat llum verda al traspàs del tram urbà d’aquesta travessia al consistori, mentre que per la seua part, la institució provincial ha assumit el camí d’enllaç entre l’LV-7011 i l’L-701. Dalmau va deixar clar que la Diputació ha reparat la calçada de la carretera i que ara l’ajuntament haurà d’abordar les obres als carrers.

tracking