SEGRE

SUCCESSOS INCENDIS

Un incendi calcina mitja hectàrea de vegetació als marges de la carretera N-230 a Alfarràs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers van treballar ahir a la tarda en un incendi de vegetació als marges de l’N-230 al pas pel terme municipal d’Alfarràs. En total, es van activar quatre dotacions terrestres i un helicòpter que van treballar durant una hora. Els Bombers van rebre l’avís de l’incendi a les 15.15 hores, quan un alertant va trucar per avisar d’un foc de vegetació molt pròxim a la carretera. Els Bombers es van desplaçar al lloc i van donar l’incendi per estabilitzat a les 15.55 hores, després d’haver destruït mitja hectàrea de matolls i canyes.

Dijous, els Bombers van sufocar dos incendis que van calcinar cinc hectàrees de vegetació forestal i agrícola a la Noguera i l’Urgell. El primer dels quals es va registrar a la primera hora de la tarda a Camarasa i va afectar una hectàrea de vegetació. El foc podria haver començat en una torre elèctrica i en l’extinció van treballar fins a tretze dotacions dels Bombers, set de les quals aèries.

Els Bombers van sufocar dijous dos focs més a Camarasa i Belianes amb 5 hectàrees calcinades

Així mateix, un altre incendi va calcinar 4,1 hectàrees de rostolls agrícoles a Belianes, a la carretera cap a Bellpuig. En aquest incendi, es van activar quatre dotacions dels Bombers.

tracking