SEGRE

MUNICIPIS CELEBRACIÓ

La trobada transfronterera de Tavascan reuneix 200 persones

Agermanament entre Lladorre i la població francesa d’Ustou

Foto de família dels assistents a la trobada al port de Tavascan.

Foto de família dels assistents a la trobada al port de Tavascan.MARC GARRIGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La trobada transfronterera de Tavascan va comptar ahir amb la participació de fins a 200 persones, gairebé va doblar els assistents en anys anteriors, perquè en altres edicions s’havia reunit un centenar de veïns.

Aquest és el tercer any consecutiu en què habitants de Lladorre i de la població francesa d’Ustou es reuneixen al port de Tavascan, al lloc on limiten les fronteres de França i Espanya. Aquesta iniciativa, que va sorgir dels joves de les dos poblacions, s’està convertint en una tradició que impulsa i intensifica l’agermanament entre els participants i les dos localitats.

Es va fer un minut de silenci per recordar les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Durant la trobada es va fer un minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Així mateix, també es va organitzar una degustació de productes locals típics de cada població i es va gaudir de l’actuació d’un acordionista.

Els que van arribar des del costat català van sortir des de l’oficina d’informació de Tavascan a les 07.30 hores i els que anaven a peu van fer una parada per descansar a les bordes de Noarre, tal com van informar des del Parc Natural de l’Alt Pirineu a les xarxes socials. Els participants van tornar cap al migdia.

tracking