SEGRE

ENERGIA

Millores a la xarxa elèctrica a Bellvís contra els microtalls

Obres a l’estació transformadora a càrrec d’Endesa

Les obres d’Endesa a Bellvís.

Les obres d’Endesa a Bellvís.AJUNTAMENT DE BELLVÍS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia Endesa ha iniciat les obres de millora a la xarxa del subministrament elèctric a Bellvís per minimitzar els microtalls que pateix de manera recurrent aquest municipi del Pla d’Urgell.

En concret, l’empresa està portant a terme obres a l’estació transformadora i part de la línia, la qual cosa permetrà, quan es produeixin talls en el subministrament, la presa d’energia des d’un altre transformador, de manera que les incidències per als veïns siguin mínimes, segons van informar ahir fonts consistorials.

El consistori ja es va reunir amb responsables de l’empresa per reclamar una solució als microtalls, un problema que també han denunciat altres municipis de la comarca.

Així mateix, la companyia elèctrica també ha iniciat a Bellvís la reparació del sistema elèctric del camí de Sidamon que va provocar el tall de subministrament el novembre del 2016 i que va afectar part del municipi. En aquell moment, la companyia va fer reparacions puntuals i es va comprometre a portar a terme les obres de millora de l’equipament en un termini de sis mesos.

tracking