SEGRE

SUCCESSOS

Cervera tanca cinc dies la piscina coberta per la mort del monitor

La de l’aire lliure, dos dies també tancada en senyal de dol per Joel Touliss || Operaris de la neteja el van trobar i els sanitaris van intentar reanimar-lo

El regidor Josep Ortiz penjant cartells en què s’informava del tancament en senyal de dol.

El regidor Josep Ortiz penjant cartells en què s’informava del tancament en senyal de dol.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera ha tancat fins dilluns la piscina coberta en senyal de dol per la mort dimarts a la nit del monitor i socorrista Joel Touliss. Així mateix, la piscina a l’aire lliure tampoc va obrir aquest dimecres ni ho farà avui per la mateixa raó. L’alcalde, Ramon Royes, que aquest dimecres a la matinada va ser present a la instal·lació fins a prop de les tres de la matinada, va afirmar que “ha estat un cop molt dur”.

Coincidint amb la celebració d’actes previs a l’Aquelarre, la piscina coberta va quedar pràcticament deserta dimarts. El jove, de 24 anys, i un amic es van quedar nadant fins passades les 22.00 hores (no tanquen fins a les 23.00). Segons van informar fonts municipals, les responsables del servei de la neteja van localitzar al fons de la piscina el jove. Va ser cap a les 22.30 hores, quan a l’interior del recinte encara quedaven usuaris al gimnàs i als vestidors.

Els serveis d’emergència van intentar reanimar el jove durant més d’una hora, però els intents de salvar-li la vida van resultar erms. Durant el dia d’aquest dimecres es va practicar l’autòpsia al cadàver. Tot apunta a una aturada cardíaca com a causa de la mort.

Fa tot just una setmana, el dimecres dia 16, va morir un jove de 21 anys del barri de la Mariola a les piscines municipals de Gardeny després d’haver accedit al recinte quan ja havia tancat al públic. Al seu torn, aquest estiu els serveis d’emergència han salvat la vida a dos nens després de gairebé ofegar-se a les piscines de Guissona i Mollerussa.

Consternació a la ciutat i a Ribera d’Ondara La notícia va causar una enorme consternació a la capital de la Segarra, al tractar-se d’un jove molt conegut i apreciat, igual com el seu germà i la seua mare. Aquesta, d’origen immigrant, va pujar sola els seus fills. Touliss, a més de socorrista, era monitor al gimnàs de la piscina. aquest dimecres també van tancar en senyal de dol les piscines de Ribera d’Ondara, on havia estat monitor.

Joel Touliss, en una aparició recent en un programa de TV.

Joel Touliss, en una aparició recent en un programa de TV.

tracking