SEGRE

CELEBRACIONS ORGANITZACIÓ

Més de mil places gratis de pàrquing per al XL Aquelarre

El centre de Cervera, tallat al trànsit des d’avui fins diumenge

Els preparatius al centre, que es tancarà al pas de vehicles.

Els preparatius al centre, que es tancarà al pas de vehicles.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera habilitarà més d’un miler de places de pàrquing gratuït per a la festa de l’Aquelarre. Així, a més de les zones d’estacionament gratis ja existents a les antigues cisternes del Senpa i de la plaça al costat del carrer Guernica, que són unes 200 places, s’habilitaran també zones d’estacionament als terrenys situats entre la carretera de Rocafort i el conservatori, el Pinar i la travessia de l’antiga N-II. En total, un miler de places a què s’ha de sumar els carrers i places de l’entorn de la zona històrica i la zona d’expansió.

Val a destacar que bona part de la zona històrica –plaça Major, Portalet, Jaume Balmes, Pare Claret, Pius XII i Lluís Sanpere– quedaran tallats des d’avui divendres a les dos fins a les dos de diumenge.

Per a l’Aquelarre entrarà també funcionament a partir d’avui divendres el càmping municipal ubicat a la zona esportiva amb una capacitat per a 400 places. Pel que fa referència als bars i pubs, dissabte podran obrir fins a les 6 de la matinada i obrir a les 9 del matí de l’endemà. Els comerços també podran estar oberts fins a les 12 de la nit, i els que tinguin parades exteriors, fins a les 6 de la matinada.

La festa de l’Aquelarre comença avui a la nit a la plaça Major amb l’espectacle del grup local Band Tokades, una trobada de bestiari de foc i l’actuació dels diables de Cervera. Demà dissabte inaugurarà l’activitat la Fira del Gran Boc a la Universitat dedicada a l’esoterisme que obre a les 10 del matí. L’espectacle començarà a les sis amb l’Aquelarret, que arriba a la vintena edició. El muntatge nocturn començarà a les onze amb l’Encesa de la Universitat, i finalitzarà de matinada amb l’Escorreguda i el Foqueral.

tracking