SEGRE

MUNICIPIS FESTES

Homenatge d’Aitona a la tasca i els valors de la gent gran

Amb la presència del conseller Jordi Turull

Pubilles i hereus, amb la gent gran homenatjada i l’alcaldessa, al centre.

Pubilles i hereus, amb la gent gran homenatjada i l’alcaldessa, al centre.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, va assistir ahir als actes del Dia de l’Ancianitat d’Aitona, en el marc de la festa de Santa Teresa Jornet, patrona d’aquesta població del Segrià. Turull va celebrar que, “a pesar de les dificultats, moltes generacions han anteposat els valors humans per damunt de les dificultats per deixar un país millor del que es van trobar”.

Turull va destacar, així mateix, la qualitat humana de la gent gran i de les persones que en tenen cura. Finalment, va fer menció a la manifestació de Barcelona contra el terrorisme (més informació a les pàgines 3 a 9), “perquè també posa en relleu la part més positiva de les persones”, va dir.

Segons l’alcaldessa, Rosa Pujol, l’acte es va centrar en l’homenatge a les persones que han complert els 80 anys i a les parelles que en fa cinquanta que estan casades i, per tant, van celebrar les noces d’or. En total, sis octogenaris i diverses parelles van rebre un regal commemoratiu. A la residència per a la tercera edat, on es van celebrar els actes, es van congregar més de quatre-centes persones durant la jornada festiva, que va culminar amb un dinar al qual van assistir uns tres-cents comensals. Pujol va assenyalar que l’ajuntament, que organitza la celebració juntament amb l’associació de jubilats de la localitat, tria el dia de la patrona, santa Teresa Jornet, nascuda a la població del Segrià, perquè també és la patrona de la vellesa. La jornada també va servir per a la coronació de les pubilles i els hereus de la festa major.

tracking