SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La fira internacional del formatge de Taüll reuneix 2.000 assistents

Productes locals i de la comarca al centre històric del poble

La plaça de Santa Maria de Taüll és el centre del certamen, que s’acabarà avui.

La plaça de Santa Maria de Taüll és el centre del certamen, que s’acabarà avui.AYUNTAMIENTO DE LA VALL DE BOÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La plaça de Santa Maria de Taüll i tots els carrers del centre històric del nucli s’han transformat durant aquest cap de setmana en l’escenari de la tercera fira internacional del formatge. El certamen va reunir durant divendres i dissabte gairebé 2.000 persones i la previsió de l’ajuntament de la Vall de Boí és arribar fins a les 3.000.

Els assistents poden degustar els productes locals d’aquest municipi i també de l’Alta Ribagorça, des de la mel, el xocolate i els licors fins als embotits, passant també per les creacions artesanals en fang i fusta.

La jornada d’ahir es va acabar amb el llançament de globus amb dibuixos dels nens i les nenes

Entre les moltes activitats que s’han organitzat durant aquesta fira, destaca la dels globus formatgers, en què els més petits poden dibuixar el formatge que més els hagi agradat i el pengen en un globus totalment biodegradable. La jornada d’ahir es va acabar amb el llançament de tots aquests globus.

L’església de Santa Maria, que forma part del conjunt dels temples romànics de la Vall de Boí que van ser declarats Patrimoni Mundial, es converteix en un important atractiu per als visitants del certamen, que la setmana passada es va celebrar a Salardú i, a començaments d’aquest mes, a Escaló.

tracking