SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Se salta una rotonda i encasta el cotxe contra un comerç a Tàrrega

El conductor del vehicle pateix ferides lleus

El turisme es va encastar contra l’entrada del comerç, que estava tancat al públic.

El turisme es va encastar contra l’entrada del comerç, que estava tancat al públic.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un turisme Ford Focus va resultar ferit de caràcter lleu ahir al migdia després de saltar-se una rotonda i encastar-se contra un establiment a l’avinguda Barcelona de Tàrrega. L’accident es va produir a les 14.29 hores, quan un turisme circulava pel carrer Ferran Saperes, popularment conegut com el carrer del cementiri, en direcció al centre de la capital de l’Urgell.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el vehicle va passar per sobre de la rotonda, emportant-se gran part d’arbustos i plantes que hi ha al centre. Sense cap tipus de control, el cotxe va seguir una trajectòria recta i va acabar estavellant-se contra un establiment de l’avinguda Barcelona. L’establiment estava tancat al públic i amb la reixa abaixada.

El conductor va donar negatiu en la prova de l’alcohol i ningú més va resultar ferit

A banda del conductor, cap persona va resultar ferida perquè a aquella hora no passava ningú per la zona i la botiga no estava oberta al públic. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Policia Local, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una dotació dels Bombers de la Generalitat.

El conductor del vehicle, que va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia, va ser evacuat al CAP de Tàrrega per rebre atenció sanitària.

El sinistre va provocar molta expectació entre els veïns i els conductors dels vehicles que circulaven per la zona al tractar-se d’una via molt freqüentada, ja que es va produir a la sortida de la capital de l’Urgell en direcció a Cervera, que enllaça amb l’autovia A-2.

En aquesta zona també hi ha diversos supermercats. Cap a les 15.30 hores una grua va retirar el vehicle sinistrat.

tracking