SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un jove de 18 anys en un accident de trànsit a Fraga

El cotxe en el qual viatjava va col·lidir contra un camió aparcat

Imatge de la formació de Trànsit i Anesdor a Vielha.

Imatge de la formació de Trànsit i Anesdor a Vielha.TRÀNSIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 18 anys va morir divendres a la nit en un accident de trànsit a Fraga. Viatjava en un turisme BMW juntament amb uns altres dos ocupants que van resultar ferits: una jove, també de 18 anys i que va patir lesions de caràcter greu, i un altre home, de 23 anys i conductor del vehicle, que va resultar ferit de caràcter menys greu, segons va informar ahir la Guàrdia Civil d’Osca.

L’accident es va produir, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 23.15 hores, a la carretera cap a Mequinensa (N-211), al terme municipal oscenc de Fraga, segons va informar el Centre de Gestió de Trànsit i de la subdelegació del Govern a Osca. Un turisme BMW va patir una sortida de via pel marge dret de la calçada, a l’altura del quilòmetre 327,8, i va col·lidir contra la tractora d’una camió que estava estacionat. A conseqüència de l’impacte, va morir un dels ocupants del vehicle, de 18 anys, segons va informar la Guàrdia Civil d’Osca, que no va facilitar d’on era veí. Els dos ferits van ser evacuats a un centre hospitalari.

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit i Anesdor (Associació Nacional d’Empreses del Sector de Dos Rodes) han organitzat aquest cap de setmana dos noves sessions del programa Formació 3.0 a la demarcació de Lleida. Concretament, divendres, a la carretera LV-5055, a Vielha, de 16.00 a 20.00 hores, i ahir, a la C-28, també a Vielha, d’11.00 a 14.00 hores. Una formació que té lloc en un context de repunt dels accidents mortals de moto a les carreteres catalanes, malgrat la reducció del 18,65% dels motoristes ferits greus.

Aquest any ja han mort trenta motoristes a la xarxa interurbana de Catalunya, dotze més que en el mateix període de l’any passat. D’aquestes trenta víctimes mortals, vuit han perdut la vida en vies interurbanes de la demarcació de Lleida (una novena, a la carretera N-230, a Montanui).

Precisament l’activitat formativa Formació 3.0 és una de les mesures que desenvolupa Trànsit des de fa tres anys amb l’objectiu d’augmentar la seguretat viària dels conductors dels vehicles de dos rodes i aconseguir una major percepció del risc i de la responsabilitat compartida per mirar de reduir la sinistralitat d’aquest col·lectiu.

tracking