SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Ferit en un xoc entre un cotxe i un camió a Golmés

El tràiler va bolcar i va obligar a tallar un carril de l’N-II || Un accident a Miralcamp amb un tractor se salda amb dos ferits

El camió anava carregat de fruita, que va quedar escampada per la calçada i el voral.

El camió anava carregat de fruita, que va quedar escampada per la calçada i el voral.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un xoc entre un turisme i un camió a Golmés es va saldar ahir amb un ferit i va obligar a tallar un carril de l’N-II fins que es va retirar la càrrega. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer a les 11.28 hores en el quilòmetre 490 de l’esmentada via, quan per causes que es desconeixen van col·lidir un turisme i un camió. El tràiler, que anava carregat de pomes, va bolcar i la fruita va quedar escampada per la calçada i el voral. El conductor del turisme, un home de 84 anys, va resultar ferit com a conseqüència de la col·lisió i, segons van apuntar fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), va ser traslladat en ambulància a l’Arnau de Vilanova en estat menys greu. Quatre dotacions dels Bombers van treballar en l’incident i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra van regular el trànsit.

D’altra banda, unes altres dos persones van resultar ferides també ahir en un altre accident a Miralcamp. Segons els Bombers, el sinistre va tenir lloc a les 5.58 hores, quan van col·lidir un turisme i un tractor, que va bolcar, i el conductor va quedar atrapat per les cames. Segons el SEM, els dos ferits van ser traslladats a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. Aquest accident va obligar a tallar l’L-200 al quilòmetre 1,5 i a fer desviacions senyalitzades. Segons Trànsit, la via va estar afectada fins a les 8.28 hores, quan es van retirar els vehicles.

tracking