SEGRE

DROGUES INVESTIGACIÓ

Troben 27 plantes de ‘maria’ d’1,5 metres en una granja de Balaguer

Les plantes feien un metre i mig i pesaven 160 quilos.

Les plantes feien un metre i mig i pesaven 160 quilos.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Civil de Lleida van descobrir dimecres al migdia en una granja de Balaguer un total de 27 plantes de marihuana. Segons va informar ahir la Guàrdia Civil, les plantes eren de grans dimensions i es trobaven ocultes a l’interior del recinte, repartides per diverses parts, algunes de plantades en grans suports per a testos i altres de sembrades directament a la terra.

Una vegada que la Guàrdia Civil va tenir coneixement de l’existència de la plantació, va organitzar un dispositiu de vigilància amb l’objectiu de localitzar el suposat responsable. Arran de la investigació, els agents van observar l’entrada durant el matí de dimecres de M.D., un home de 45 anys, propietari de la instal·lació ramadera i veí de la mateixa zona. Una vegada a l’interior de la granja, els agents van comptabilitzar un total de 27 plantes de marihuana, d’aproximadament 1,50 metres d’alt i amb un pes aproximat de 160 quilos.

Pels esmentats fets, la Guàrdia Civil de la comandància de Lleida i la Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ) van prendre declaració al propietari, en qualitat d’investigat, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública. Posteriorment es van instruir diligències que s’entregaran al Jutjat d’Instrucció de Primera Instància i Instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.

tracking