SEGRE

CERTÀMENS GASTRONOMIA

Balaguer, capital del pernil de Lleida durant el cap de setmana

Amb la V Fira sobre el sector que ofereix tastos i conferències

La Fira del Pernil de Balaguer s’ha consolidat a la Noguera.

La Fira del Pernil de Balaguer s’ha consolidat a la Noguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Balaguer tornarà a ser aquest cap de setmana la capital del pernil amb la V Fira del Pernil que, com a novetat, se celebra per primera vegada al pavelló del Molí de l’Esquerrà. Malgrat que el certamen va obrir a les portes ahir a les vuit, els principals actes es desenvoluparan avui i demà i congregaran cuiners i professionals del sector en conferències, demostracions i tallers per aprendre a tallar o per saber comprar una bona peça.

Els expositors i parades estaran dividits en dos espais. Dins del pavelló s’ubicaran els cinc expositors específics sobre el pernil i, a la zona exterior, hi haurà les parades de productes de proximitat com formatges, embotits, vins i caves.

El recinte ofereix una zona infantil, servei de bar i terrassa i un escenari per a concerts, als quals s’ha d’afegir una àrea chill-out amb còctels i vermuts. Avui dissabte tindrà lloc un aperitiu a ritme de rumba i un dinar popular a base de migues, mentre que demà diumenge es farà una paella popular, per la qual cosa el recinte estarà tancat de 4 a les 6 de la tarda. Organitza l’Associació Amics de l’Ibèric.

tracking