SEGRE

MOBILITAT

Mollerussa, amb 142 places de pàrquing noves al centre

Substituiran les 35 de Manuel Bertrand

L’alcalde, a la xarrada ‘Mollerussa, avui’ a L’Amistat.

L’alcalde, a la xarrada ‘Mollerussa, avui’ a L’Amistat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ultima els acords per habilitar un total de 142 places d’aparcament al centre, que substituiran les 35 places actuals de la cèntrica plaça Manuel Bertrand, que es convertirà en zona de vianants. Així ho va explicar l’alcalde, Marc Solsona, en la xarrada Mollerussa, avui, que es va celebrar al teatre L’Amistat. En concret, un dels pàrquings s’ubicarà en un solar pròxim a la mateixa plaça Manuel Bertrand (zona Banesto), amb 67 places i la sortida del qual donarà al carrer Domènec Cardenal. Un altre serà en un solar al carrer Crist Rei (38 places). A més, s’ampliarà un aparcament ubicat al carrer Ferrer i Busquets (davant de President Macià), que passarà a tenir 37 places.

Aquesta xifra de 142 places, tanmateix, creixerà considerablement, ja que segons Solsona el consistori negocia tres projectes més per a nous aparcaments, sempre ubicats a dos minuts del centre.

A la xarrada, el primer edil també va recordar que les primeres obres del Pla de Barris, en carrers com Santa Cristina o Ciutat de Lleida, començaran a la tardor.

tracking