SEGRE

JUSTÍCIA TRIBUNALS

L'Audiència nega la llibertat als autors del 'narcoassalt' d'Aitona

Per l’important risc de fuga i la brutalitat de les agressions, segons el tribunal provincial || Van fer servir un martell per ferir les víctimes i en van lligar una

Imatge d’arxiu d’agents dels Mossos d’Esquadra recollint proves al lloc dels fets.

Imatge d’arxiu d’agents dels Mossos d’Esquadra recollint proves al lloc dels fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els tres acusats del violent assalt que va tenir lloc el mes d’abril passat en una casa d’Aitona, en el qual van agredir els dos inquilins amb un martell i en van lligar un de peus i mans, seguiran en presó preventiva. Així ho ha determinat l’Audiència Provincial de Lleida, que ha desestimat els recursos presentats pels detinguts contra la decisió presa en el seu dia pel jutjat d’Instrucció número 2 de Lleida. Els manté a presó, sense fiança, per “l’existència d’un important risc de fuga” i per “la brutalitat de les agressions”.

I és que les interlocutòries del tribunal lleidatà consideren que hi ha prou indicis per entendre que els acusats van participar en els fets que se’ls imputen. Van tenir lloc el dia 25 d’abril, quan quatre persones van entrar en un domicili situat al número 1 del carrer Sinoga d’aquesta localitat del Segrià. Un cop van ser a l’interior, van agredir amb un martell dos persones i van lligar un dels agredits de peus i mans.

Els agents dels Mossos que van actuar van qualificar els fets com a “narcoassalt”, podent ser els fets constitutius d’un delicte de robatori amb violència en casa habitada, un altre de detenció il·legal i dos més de lesions amb ús d’instrument perillós. A més, el tribunal creu que el risc de fuga és important, tenint en compte que els tres arrestats no han acreditat cap tipus d’arrelament a Espanya, on havien arribat pocs dies abans en un viatge pagat per un altre dels implicats, que encara estaria fugit.

Una víctima va poder sortir a demanar auxili

Una de les víctimes del violent assalt va poder sortir al carrer, encara lligada de mans i amb signes d’haver estat agredida, per demanar auxili als veïns, que van trucar als Mossos d’Esquadra. No obstant, tant víctimes com agressors van acabar detinguts. Aquests últims, per la brutal pallissa, i els primers, per un delicte contra la salut pública, ja que els van trobar a casa plantes de marihuana.

Imatge d’arxiu d’agents dels Mossos d’Esquadra recollint proves al lloc dels fets.

Imatge d’arxiu d’agents dels Mossos d’Esquadra recollint proves al lloc dels fets.SEGRE

tracking