SEGRE

ROBATORIS INVESTIGACIÓ

Intenten robar en un camió a Torrefarrera amb el xòfer dins i assalten de nit un bar d'una gasolinera d'Alcarràs

Els va sorprendre mentre dormia, van fugir i els Mossos els van trobar a l’AP-2 || Un dels lladres va ser detingut després d’escapar-se de la policia camps a través

Uns desconeguts van perpetrar un robatori amb força al bar d’aquesta estació de servei.

Uns desconeguts van perpetrar un robatori amb força al bar d’aquesta estació de servei.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove va ser detingut dissabte a la matinada a Lleida després de protagonitzar una sonada fugida dels Mossos d’Esquadra a l’intentar robar en un camió estacionat en un pàrquing de Torrefarrera. Un altre jove que anava amb ell va aconseguir fugir camps a través. Segons van informar ahir fonts judicials, els dos joves van robar presumptament una furgoneta a Sabadell. Posteriorment, es van dirigir a les comarques lleidatanes i es van aturar en un pàrquing de camions de Torrefarrera. Allà van forçar la porta d’un camió que estava aparcat i van començar a buidar la càrrega del remolc. El xòfer del vehicle, que dormia a la cabina, es va adonar dels fets i va sortir per veure què succeïa. En aquell moment, els dos assaltants van fugir amb la furgoneta robada. El camioner, tanmateix, va poder anotar la matrícula i va donar l’avís als Mossos d’Esquadra, que van activar un dispositiu per trobar els autors dels fets.

Segons les mateixes fonts, els van trobar a l’àrea de servei de l’AP-2 al seu pas per Lleida. Els dos joves, al veure’s acorralats per les patrulles dels Mossos, van abandonar el vehicle i van emprendre una fugida a peu camps a través. Un es va aconseguir escapar, però l’altre va ser detingut per la policia autonòmica.

L’arrestat va passar a disposició judicial diumenge i el jutge de guàrdia va decretar la seua llibertat amb càrrecs, acusat d’un delicte de robatori amb força i un altre de robatori i furt d’ús de vehicle. La investigació policial encara segueix oberta a l’espera de trobar el segon autor dels fets.

Assalten de nit el bar d’una gasolinera d’Alcarràs

Els Mossos d’Esquadra van obrir ahir una investigació per buscar l’autor o autors d’un robatori amb força al bar restaurant d’una estació de servei d’Alcarràs. Segons va informar la policia autonòmica, els fets van tenir lloc durant la matinada, quan uns desconeguts van assaltar la gasolinera Ramell, ubicada a la carretera L-800, a uns 500 metres de la sortida de l’A-2 a Alcarràs. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 04.47 hores, després que saltés l’alarma del bar restaurant d’aquesta àrea de servei. Diverses patrulles es van traslladar al lloc, però no van trobar els autors dels fets. Segons van apuntar fonts del sometent d’aquesta localitat del Segrià, els assaltants van forçar el reixat i la porta del local per emportar-se la recaptació de la màquina escurabutxaques, entre altres objectes de valor. Les mateixes fonts van apuntar que uns minuts abans també es va produir el robatori d’una furgoneta d’un magatzem pròxim, un extrem que no van confirmar els Mossos d’Esquadra. L’estació de servei Ramell pertany a Fruits de Ponent, els responsables del qual van declinar ahir fer declaracions sobre el succés. Per la seua part, la policia autonòmica va afirmar que estava pendent de rebre la denúncia dels propietaris amb el recompte dels danys i objectes robats.

Uns desconeguts van perpetrar un robatori amb força al bar d’aquesta estació de servei.

Uns desconeguts van perpetrar un robatori amb força al bar d’aquesta estació de servei.ITMAR FABREGAT

tracking