SEGRE

SEGURETAT INICIATIVES

Guissona instal·la 18 càmeres de vigilància a la població

Graven a temps real les entrades i sortides, places i parcs del municipi || El centre de control s’ha ubicat a l’ajuntament

Els vigilants municipals, amb l’edil Daniel Rodríguez, al centre de control.

Els vigilants municipals, amb l’edil Daniel Rodríguez, al centre de control.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona ha posat en marxa aquesta setmana divuit càmeres de vigilància i un centre de control a l’ajuntament comandat a temps real pels vigilants de seguretat. Segons va assenyalar el regidor de Seguretat i Policia Local del municipi, Daniel Rodríguez, una part de les càmeres de seguretat prendrà imatges de les matrícules dels cotxes que entrin a la localitat, la qual cosa permetrà més control en casos de robatoris i sinistres.

Per fer-ho, s’han col·locat càmeres a les cinc entrades de Guissona des de Guarda-si-venes, Cervera, Tàrrega, Sant Guim i Massoteres.

El projecte ha suposat una inversió de 70.000 euros i funciona a través d’un sistema wifi

Així mateix, s’han instal·lat càmeres als principals parcs i places públiques, com al Vell Pla, Capdevila, la Pista, a més de les fonts, a la zona esportiva, el pàrquing municipal, la Fonteta i el parc de l’Estany. Aquestes càmeres estan pensades, a més, per evitar actes vandàlics a la població. Guissona ja va instal·lar alguna càmera anteriorment al parc de l’Estany i la plaça Capdevila.

Tanmateix, per visualitzar les gravacions, era necessari desplaçar-se fins on s’ubicaven les càmeres i extreure els discos d’enregistrament. Mitjançant un sistema wifi, el nou sistema centralitza a l’ajuntament i en temps real el que passa al carrer. El projecte preveu una inversió total de més de 70.000 euros.

tracking