SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Adjudiquen el canvi de la gespa artificial al camp de futbol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer ha adjudicat a la firma Mondo les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol. Uns treballs que compten amb un pressupost de 150.000 euros. D’aquí a uns dies, la gespa artificial se substituirà per una de nova, encara que la que es retirarà s’utilitzarà per a un camp de futbol més petit que s’ubicarà al costat de les instal·lacions de la piscina coberta de la capital.

D’altra banda, el consistori preveu adjudicar les obres de millora del carrer la Botera, al centre històric, i les obres de millora de la part inferior del pont Nou. En aquest cas, el pont té deficiències en els voladissos inferiors que obliguen a refer-los i millorar-ne l’estructura. Els treballs preveuen una inversió de 90.000 euros aproximadament. Les empreses poden presentar-hi ofertes fins al dia 22 de setembre.

Urbanització de la via del centre històric que preveu una inversió de 197.717 euros

Respecte al carrer la Botera, els treballs inclouen la urbanització del carrer amb la instal·lació d’una canonada per a les aigües pluvials, llum, paviment i voreres. Compten amb un pressupost de 197.717 euros i formen part del projecte d’accessibilitat del turisme cultural, finançat en part per la taxa turística de la Generalitat.

tracking