SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Jornada a Tàrrega per incrementar la seguretat de les batudes de caça

Perelló, durant la presentació del certamen.

Perelló, durant la presentació del certamen.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En el marc de la Fira del Caçador, l’Escola Agrària de Tàrrega acollirà aquesta dissabte dia 23 una jornada tècnica sobre seguretat i normativa en les batudes de caça.

El president de la Societat de Caçadors de Tàrrega, Benjamí Sala, va reconèixer ahir que “hem tingut molts ensurts fent batudes ja que malgrat posar els cartells reglamentaris, la gent passa i és molt perillós” i va fer una crida a ciclistes i persones que passegen pel camp perquè assisteixin a la jornada.

Un centenar d’expositors presentaran les novetats en el sector de la caça

La major part de les activitats de la Fira del Caçador tindran lloc diumenge entre les 8 i les 15 hores, al càmping municipal, amb un centenar d’expositors amb les últimes novetats en eines de caça, alimentació i articles artesans.

El programa inclourà, entre altres activitats de divulgació dels beneficis de la caça, una mostra de falconeria, demostracions aèries i exhibicions eqüestres i de gossos de defensa de la firma Borgescan.

L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, va assegurar que aquest “és un esdeveniment important que forma part del calendari firal de la ciutat”.

tracking