SEGRE

FORCES ARMADES

L'exèrcit i la Guàrdia Civil, pels carrers de municipis de Lleida

Un comboi militar circula pel centre de la Fuliola || D’altra banda, un helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevola Balaguer, Lleida, Tàrrega, la Seu, Solsona i Tremp

El comboi militar circulant per la Fuliola.

El comboi militar circulant per la Fuliola.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un comboi militar de l’exèrcit, format per una tanqueta i un camió, va circular ahir al voltant de les 11.00 hores pel centre urbà de la Fuliola, segons va explicar l’alcalde, Eduard Piera, que va assegurar que es tracta d’un “fet insòlit” i que va sorprendre els veïns d’aquesta localitat. És un dels diversos vehicles militars i de la Guàrdia Civil la presència dels quals als carrers o sobrevolant municipis de Lleida ha sorprès els veïns en les últimes setmanes.

Per exemple, un helicòpter de la Guàrdia Civil va sobrevolar també ahir Balaguer, Lleida, Tàrrega, la Seu, Solsona i Tremp. Fonts del cos van atribuir aquest desplegament a la situació d’alerta terrorista de nivell quatre sobre cinc i van descartar que estiguessin relacionats amb el referèndum. L’helicòpter va passar per Lleida cap a les 11.00 hores i va sobrevolar Pardinyes i el Secà de Sant Pere, mentre que per la capital del Jussà va ser vist per la zona de l’estació al migdia. Des de la subdelegació del Govern estatal a Lleida van descartar fer declaracions sobre el presumpte reforç de la presència de la Guàrdia Civil i de l’exèrcit a Lleida.

Val a recordar que la setmana passada els veïns de Vielha es van sorprendre al veure l’exèrcit al pàrquing de l’antiga caserna, encara que en aquest cas els 300 militars realitzaven les maniobres de l’exercici Minerva que organitza cada any l’acadèmia general bàsica de suboficials de Talarn. A més, agents de la Guàrdia Civil van vigilar divendres passat l’antiga seu d’Esquerra a Balaguer.

El comboi militar circulant per la Fuliola.

El comboi militar circulant per la Fuliola.SEGRE

tracking