SEGRE

PROMOCIÓ CERTÀMENS

Èxit de públic a la Fira Tast del Prèssic

Visitants ahir a la fira d’Ivars de Noguera.

Visitants ahir a la fira d’Ivars de Noguera.AJUNTAMENT IVARS DE NOGUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’onzena edició de la Fira Tast del Prèssic d’Ivars de Noguera va clausurar ahir un cap de setmana amb gran afluència de públic amb més de mil assistents a les diferents activitats amb el préssec com a protagonista. Una vintena d’expositors han presentat en aquesta edició més de quinze varietats del préssec característic del municipi.

Durant la jornada d’ahir, va destacar la conferència que va oferir Ignasi Iglesias, doctor enginyer en Agrònoms i investigador de l’IRTA, que va analitzar l’actualitat del sector del préssec així com els reptes del futur d’aquesta fruita. Així mateix, l’entitat de mestresses de casa de La Seroneta, va fer una demostració de conserva i elaboració d’un pastís de préssec amb llimó.

A la tarda, la clausura va anar a càrrec d’Eloi Bergós, alcalde de Penelles. Per la seua part, l’alcalde d’Ivars de Noguera, Josep Magrí, va destacar la satisfacció dels expositors i la gran afluència de públic. La cita va ser inaugurada dissabte pel conseller de Territori, Josep Rull.

tracking