SEGRE

ENTITATS LLEURE NOCTURN

Festa per recordar el Big Ben de Mollerussa

La pista central de la discoteca Big Ben de Golmés en els bons temps en què congregava milers de persones.

La pista central de la discoteca Big Ben de Golmés en els bons temps en què congregava milers de persones.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló firal de Mollerussa celebrarà, el dissabte 7 d’octubre a la nit, la Big-Fest als pavellons firals, una festa dedicada als anys 80 i 90 organitzada per la Colla dels 50, que aquest any són els nascuts l’any 1967. Segons van explicar Eugènia Romà i Esther Flequé, com a representants d’aquesta entitat, la celebració retrà especial homenatge a la discoteca Big Ben. Per aquesta raó, s’habilitarà el pavelló Pla d’Urgell com la “pista gran”, on s’habilitaran fins a sis barres per servir begudes, i el pavelló Verd com l’antiga xampanyeria, on hi haurà un espai destinat a la gastronomia.

La música serà a càrrec d’Ivan Uriach i Deejak Speker Josep Maria, amb la participació de Forever 80 Show Performance. Les entrades (10 euros anticipades i 12 a taquilla) ja s’han posat a la venda a diversos comerços de la província. L’aforament permès serà de 3.900 persones i l’entrada es portarà a terme pel pavelló 125è Aniversari.

En aquest sentit, l’alcalde, Marc Solsona, va recordar que el consistori ja va realitzar obres per tal d’incrementar la seguretat en el complex, amb la instal·lació de tres noves portes d’emergència.

El teatre de L’Amistat iniciarà la temporada de tardor amb un concert de la Coral Sícoris

D’altra banda, el teatre de L’Amistat iniciarà el mateix dia 7 la temporada de tardor amb el concert de la Coral Sícoris, que interpretarà les suites El geperut de Notre Dame i El fantasma de l’òpera. El 4 de novembre es representarà l’obra Infidelitat(s), de Quarta Paret, dirigida per Eduard Muntada. El 18 de novembre està previst Grease sing along, de La Tropa. En l’àmbit local, el teatre Rossinyol donarà vida a El joc dels aprofitats, de Robert Ribes i Josep Maria Ezquer, el 14 d’octubre. Teatre de Butxaca representarà After play, dirigida per Jaume Jovells, el 28 i 29 d’octubre.

tracking