SEGRE

MOBILITAT SEGURETAT

Nou vial a Ronda de Ponent de Mollerussa per millorar la seguretat

Per al pas de vianants, i les obres duraran un mes

La vorera es començarà a construir des d’aquest punt de la Ronda de Ponent.

La vorera es començarà a construir des d’aquest punt de la Ronda de Ponent.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha adjudicat les obres de construcció d’una vorera en el lateral situat a l’est de la Ronda de Ponent per facilitar el pas de vianants en aquest vial, que té una intensitat de trànsit important ja que uneix la carretera de Miralcamp amb la de Torregrossa i l’N-II i amb l’accés a l’autovia A-2. El consistori també ha pres aquesta decisió per millorar la seguretat a la via, per la qual passen estudiants de l’institut de secundària Terres de Ponent o persones que es desplacen fins a la superfície comercial Mercadona.

Les obres, que tenen un termini d’execució d’un mes, estan pressupostades en 33.878 euros i les durà a terme l’empresa de la capital del Pla d’Urgell Arroquetes. Previ als treballs de construcció d’aquesta nova vorera de 732 metres, es procedirà a la neteja del terreny i també es durà a terme una intervenció a la xarxa de clavegueram existent.

Així mateix, també s’actuarà per millorar l’evacuació de l’aigua de la calçada de la Ronda de Ponent amb la instal·lació de diferents tubs.

tracking