SEGRE

URBANISME REFORMES

Més de 240.000 € per renovar un altre carrer del centre de les Borges

Dins del Pla de Barris que acaba el 2018

Les obres de millora de la plaça Abadia.

Les obres de millora de la plaça Abadia.A.L.B.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat el projecte d’urbanització del carrer La Placeta, al centre històric, que suposarà una inversió que ascendeix a 241.658 euros i que comporta la pavimentació i reconstrucció de la xarxa de clavegueram, segons va explicar l’alcalde de la capital, Enric Mir.

Aquesta reforma està inclosa dins de les actuacions incloses en el Pla de Barris que hauran d’estar executades el juny de l’any que ve i comportaran una inversió de prop de 900.000 euros. Mir va indicar que no s’aplicaran contribucions especials als veïns d’aquest carrer.

La reforma del centre històric de la capital de la comarca costarà prop de 900.000 euros

El consistori també ha enderrocat l’immoble situat al número 13 del carrer Carnisseria per poder continuar amb les obres de millora del barri antic. L’objectiu de la demolició ha estat ordenar l’espai i oferir un millor accés a la plaça de l’Abadia. D’aquesta forma, l’entorn quedarà més net i còmode per a l’accés dels veïns.

L’adquisició de l’immoble ja estava prevista en els pressupostos d’aquest any i l’import total s’acosta als 15.000 euros. Aquesta intervenció suposarà millorar la connexió entre el barri antic i la part alta de la capital.

tracking