SEGRE

CERTÀMENS TRADICIONS

La Fira del Torró reuneix 80 expositors i 140 parades

Torrons Vicens presentarà a Agramunt les noves varietats || La consellera d’Agricultura inaugura avui el certamen

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt ultimava ahir els preparatius per inaugurar avui la 29a edició de la Fira del Torró, que comptarà amb 80 expositors als pavellons i més de 140 parades artesanals al centre. Entre les novetats val a destacar la creació de tallers de cuina per al jovent i l’increment dels tallers infantils, en una carpa que s’ubicarà just al cantó del pavelló multisectorial.

El públic hi podrà trobar des de turrons tradicionals com el d’Agramunt amb IGP fins a les últimes tendències. Aquest any, Torrons Vicens juntament amb el xef Albert Adrià presentarà noves varietats de torró: amb vi, de xocolate amb xurros, de mel i llimó, de pipes de carabassa i xocolate blanc i de poma caramel·litzada amb praliné. Torrons Fèlix, Torrons Roig i Torrons Lluch també oferiran les seues innovacions.

Un dels principals atractius de la fira és l’Aula del Gust, en la qual cuiners i pastissers duran a terme demostracions. Entre els presents hi haurà Joel Castanyé, xef amb una estrella Michelin a La Boscana de Bellvís; el mediàtic Marc Ribas, i la jove promesa David Gil. Així mateix, a l’Aula del Tast hi haurà també tastos i degustacions. La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, inaugurarà el certamen avui al migdia.

Últims preparatius per a la inauguració de la Fira del Torró d’Agramunt, que tindrà lloc avui.

Últims preparatius per a la inauguració de la Fira del Torró d’Agramunt, que tindrà lloc avui.SEGRE TÀRREGA

tracking