SEGRE

Detingut un conductor per provocar l'accident mortal de Peramola

La víctima, un motociclista de 40 anys, era veí de Montornès del Vallès

Foto d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Foto d’arxiu de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge un home, de 39 anys, amb domicili a França i originari de Txèquia, com a presumpte autor d’un delicte d'homicidi per imprudència greu, en ser acusat de provocar l’accident de trànsit mortal ocorregut a Peramola (Alt Urgell).

El xoc es va produir al voltant de les 18:44 hores en el punt quilomètric 147 de la C-14, quan un vehicle va iniciar l'avançament d'una motocicleta en el moment que s'apropava un altre turisme en sentit contrari. Per aquest motiu, va retornar al carril colpejant la motocicleta per la part posterior. Com a conseqüència d'aquest impacte la motocicleta va perdre el control i va topar frontalment amb un altre vehicle que circulava en sentit contrari

El conductor de la motocicleta, de 40 anys i veí de Montornès del Vallès, va resultar mort i l'acompanyant ferida ‘menys greu’.

Els agents de trànsit desplaçats al lloc, davant les evidències de l'accident i la declaració de testimonis, van detenir el conductor de vehicle com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu.

El detingut passarà aquest dilluns a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Solsona.

tracking