SEGRE

ENTITATS PROGRAMACIÓ

Josep Maria Pujol inaugurarà el nou cicle cultural de Saó de Ponent

L’entitat es consolida amb un programa d’activitats anual amb vint propostes

Mosaics artesans - Josep Maria Pujol obrirà, el dia 21 d’octubre, les portes a la seua col·lecció particular de mosaics hidràulics que es podrà visitar des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda, al carrer Onze de Setembre, número 13.

Mosaics artesans - Josep Maria Pujol obrirà, el dia 21 d’octubre, les portes a la seua col·lecció particular de mosaics hidràulics que es podrà visitar des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda, al carrer Onze de Setembre, número 13.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entitat Saó de Ponent de Mollerussa iniciarà el curs d’activitats culturals amb la xarrada Les rajoles hidràuliques, una indústria important a Mollerussa, a càrrec del president del Grup Pujol, Josep Maria Pujol, acte que s’emmarcarà en la celebració dels 75 anys d’aquesta empresa de la capital del Pla. Serà el dia 20 d’octubre, al teatre L’Amistat. L’activitat formarà part del primer eix temàtic, sota el títol Descriure el territori a través de la indústria, que se celebrarà a la tardor i inclourà l’elaboració de quatre murals sobre Saó de Ponent i les vint propostes del cicle al pati de l’Escola de Música a càrrec de pintors de street art, el 22 d’octubre, en col·laboració amb Jovent de Mollerussa. El segon eix temàtic, segons va explicar Cristina Simón, de Saó de Ponent, serà Hivern, boira i tradicions... fa Nadal, amb propostes com ara una mostra de caganers de Jordi Serrate que es podrà veure al Museu de Vestits de Paper del 27 al 29 de desembre. A la primavera, sota el títol Llegir, escriure i altres vicis, es realitzarà un taller d’escriptura dramàtica a càrrec de Marc Rosich, el 17 de març. El divendres 23 s’entregarà el premi de textos teatrals per a espectacles de petit format. En aquesta edició, el tema del certamen seran els exilis, que hauran de presentar algun tipus de connexió amb la comarca del Pla d’Urgell. La primavera, i sota el lema Sant Jordi mata l’aranya, inclourà activitats juntament amb la llibreria Dalmases.

tracking