SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

L'home mort a la Sentiu és un veí de Térmens i un motorista, ferit a Alcarràs

Imatge del cotxe en el qual viatjava l’home mort a la Sentiu de Sió.

Imatge del cotxe en el qual viatjava l’home mort a la Sentiu de Sió.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Térmens de 56 anys és el mort a l’accident mortal que es va registrar dilluns a la Sentiu de Sió. La víctima, Alfredo Huguet, originari de Butsènit d’Urgell, conduïa un cotxe que va col·lidir frontalment contra un camió a la carretera C-26, molt a prop de l’encreuament per desviar-se cap a la localitat.

Arran de la col·lisió, el conductor va quedar atrapat a l’interior del vehicle i, a pesar dels esforços dels Bombers per rescatar-lo i dels serveis sanitaris que es van desplaçar al lloc dels fets, va acabar morint. Amb aquesta ja són trenta-quatre les persones que han mort des del mes de gener passat en accidents registrats a les carreteres de la província de Lleida, la qual cosa en suposa nou més que en el mateix període de l’any anterior.

D’altra banda, un motorista va resultar ferit ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a Alcarràs. Segons van informar els Bombers, els fets van ser a les 11.22 hores, al quilòmetre 455 de l’N-II, quan per causes que es desconeixen i que s’investiguen van xocar un turisme i una motoclicleta.

Com a conseqüència de l’impacte, el motorista va resultar ferit i va ser traslladat en una ambulància del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova. Tres dotacions dels Bombers van treballar en l’incident.

tracking