SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un ciclista troba un home mort en un camí del terme de Tàrrega

Un veí del municipi el cos del qual no presentava signes de violència || Els Mossos van trobar un tractor bolcat a 200 metres i investiguen si va ser un accident

Imatge d’ahir del camí de les Garrigues Altes de Tàrrega, on va ser trobat el cadàver.

Imatge d’ahir del camí de les Garrigues Altes de Tàrrega, on va ser trobat el cadàver.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista va trobar dimarts a la tarda el cadàver d’un home en un camí rural del terme municipal de Tàrrega. La víctima és un veí de la localitat, Joan Bosch Trepat, d’uns 60 anys, que podria haver mort en un accident de tractor. Segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra, van rebre la trucada de l’alertant cap a dos quarts de set de la tarda. Fins al lloc, el camí de les Garrigues Altes de la capital de l’Urgell, es van desplaçar diverses patrulles de la policia autonòmica, que van confirmar la troballa i que el cos no presentava signes de violència. A l’iniciar la investigació per conèixer les circumstàncies en què es va produir la mort, els agents van trobar, a uns 200 metres del lloc, un tractor bolcat. Per aquest motiu, una de les hipòtesis amb què treballen els Mossos és que l’home va tenir un accident amb aquest vehicle. Hauria resultat ferit i hauria pogut desplaçar-se uns metres per intentar demanar auxili, però hauria mort poc després. Tampoc es descarta que la víctima hagués mort per causes naturals, un extrem que haurà de determinar l’autòpsia que se li practiqui.

En cas de confirmar-se la hipòtesi de l’accident de tractor, aquesta seria la tercera víctima que mor en aquestes circumstàncies a les comarques lleidatanes en el que va d’any. Al març, un veí de Granyena de les Garrigues de 65 anys va morir en una finca de la localitat al bolcar el tractor amb el qual estava treballant i quedar atrapat sota el vehicle. Un mes abans, un home de 37 anys havia mort a l’accidentar-se amb un motocultor mentre treballava en un hivernacle en una finca de Balaguer.

La troballa va ser al camí de les Garrigues Altes, al terme municipal de la capital de l’Urgell

En l’última dècada, més d’una trentena de persones han mort a Ponent al tenir un accident amb un tractor. En la majoria dels casos, les víctimes eren d’avançada edat i circulaven amb un tractor sense cabina, la qual cosa comporta ferides de més gravetat.

tracking