SEGRE

TRÀNSIT SINISTRES

Ferit crític un motorista després de tenir un accident a Torà

Evacuat en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell

Ambulancia

Tres ferits en un xoc entre dos vehicles al Poal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va ser evacuat en estat crític ahir a la tarda després de tenir un accident al nucli de Sant Serni, a Torà. El sinistre es va produir a les 17.43 hores i fins al lloc van anar Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Per causes que es desconeixen, el motorista va patir una sortida de via. L’accidentat va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell i el seu pronòstic era crític.

Les carreteres lleidatanes van registrar ahir uns altres dos accidents de moto. El primer, a les 12.28 hores, va ser a la carretera C-242, al seu pas per la Granadella. Un motorista va patir contusions, segons va informar els Bombers. L’altre sinistre es va produir a la carretera C-462, a Navès, quan una moto en la qual viatjaven dos persones va patir una sortida de via. Una jove de 15 anys es va fracturar un braç, entre altres traumatismes, i va ser evacuada en ambulància a l’hospital General de Manresa.

Hi va haver altres accidents de moto a Navès i la Granadella, saldats amb uns altres dos ferits

D’altra banda, ahir al matí es van registrar retencions a l’N-260, a la Seu d’Urgell, en sentit Andorra, i a la carretera C-14, a l’altura d’Oliana, sentit a la capital de l’Alt Urgell.

Retiren pedres a la C-12 D’altra banda, Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra van retirar ahir a la matinada diverses pedres que havien caigut a la carretera C-12, a Corbins i Torrelameu. El primer avís el van rebre a les 03.31 hores de la matinada i una patrulla va retirar quatre pedres de la mida d’una pilota de futbol, segons van informar Bombers. A les 04.51 hores, va succeir un fet molt similar a Torrelameu. En cap dels dos casos no es van haver de lamentar ni ferits ni danys materials.

tracking