SEGRE

INDÚSTRIA PROMOCIÓ

Adjudiquen a Payper tres hectàrees per 1,2 milions a Bell-lloc

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha adjudicat a la firma Payper de Lleida les parcel·les 11, 12, 13 i 14 del sector industrial Vinyes del Mig de Bell-lloc per 1.183.480 euros. La firma lleidatana era una de les empreses més ben posicionades per adquirir aquests 29.587 metres quadrats, tal com ja va avançar SEGRE dijous. Actualment, l’Incasòl té disponibles deu parcel·les en aquesta àrea industrial, que sumen un total de 8,6 hectàrees de superfície. El polígon té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a tan sols tretze quilòmetres de la capiìtal del Segrià, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire. L’empresa lleidatana Payper fabrica maquinària per a l’envasament en sacs de productes sòlids a granel, pulverulents o granulats. L’activitat se centra en els sectors químic, agroalimentari, construcció i minerals. Actualment, és una de les organitzacions més grans del sector de l’ensacat d’Espanya i una de les més grans d’Europa. Exporta a més de setanta països, la qual cosa representa més del 75% de la seua facturació.

Aquest mateix estiu, l’Incasòl va posar a la venda un total d’11,5 hectàrees en aquest sector industrial, després de firmar un conveni amb l’ajuntament per iniciar la nova comercialització. L’empresa pública haurà d’executar una rotonda d’accés i una planta depuradora d’aigua.

S’activen les vendes de sòl industrial? En els últims set mesos, el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc ha passat de tenir només dos empreses instal·lades, Regs del Segrià i Talleres Miranda de Maquinaria Industrial, a comptar ja amb tres firmes més, cosa que demostra que s’han activat les vendes en aquesta àrea. De fet, a principis d’any, la cadena de cuina vegetariana Teresa Carles va adquirir 20.000 metres quadrats, encara que de moment l’obrador es construeix en 10.000 metres. Així mateix, Auto RR Sidamon també ha comprat una parcel·la de 2.600 metres quadrats.

tracking