SEGRE

TURISME BALANÇ

El bon clima omple hotels i càmpings del Pirineu de Lleida

Clients d’un càmping del pantà de Sant Antoni.

Clients d’un càmping del pantà de Sant Antoni.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les bones condicions climatològiques i el fet que el 12 d’octubre, dia festiu a tot Espanya, caigués en dijous han fet que el sector turístic de les comarques del Pirineu visqui un pont del Pilar amb ocupacions de més del 90% i que freguen el ple en alguns llocs de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà.

La setmana passada, les reserves arribaven fins al 80%, però durant els últims dies s’han anat animant. En aquest sentit, el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, va explicar que la “fantàstica meteorologia convida la gent a venir a Lleida”. Per la seua part, a Aran les xifres són més baixes, encara que molts dels establiments de la Val estan tancats a l’espera de la temporada d’esquí.

El sector dels esports d’aventura tanca avui la temporada de ràfting amb les reserves al 70%

Així mateix, el sector dels esports d’aventura tanca avui la temporada de ràfting, en la qual esperen que es registri un increment en les reserves respecte a l’any passat. Per a aquestes dates, tenien reservat més del 70% dels serveis, a l’espera dels clients que requerissin entrades el mateix dia. Durant aquest pont del Pilar, el Pallars Jussà ha rebut la visita de famosos com Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, que han visitat la família de l’exjugador del Barça. D’altra banda, se celebren nombroses fires a diverses localitats del Pirineu, com és el cas de la de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, que sempre atreuen un bon nombre de visitants.

En aquest mateix sentit, el Parc Nacional d’Aigüestortes o les reserves de caça són altres atractius de la demarcació durant aquestes dates. Tot sembla apuntar que aquesta campanya turística, que acaba l’1 de novembre, podria ser una de les millors al Pirineu.

tracking