SEGRE

Cues de 16 quilòmetres a l'A-2 per una col·lisió múltiple a Vilagrassa

Sis vehicles implicats en direcció Barcelona en plena ‘operació tornada’ || Quatre ferits a Vilanova de l’Aguda i un motorista accidentat al Soleràs

Cues de 16 quilòmetres a l'A-2 per una col·lisió múltiple a Vilagrassa

Cues de 16 quilòmetres a l'A-2 per una col·lisió múltiple a Vilagrassa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autovia A-2 va registrar ahir a la tarda els problemes viaris més importants a les carreteres lleidatanes en el marc de l’operació tornada del pont del Pilar. Una col·lisió múltiple entre sis vehicles a Vilagrassa, en la qual dos persones van resultar ferides de caràcter lleu, va provocar fins a 16 quilòmetres de retencions en direcció Barcelona entre els quilòmetres 501 i 485, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident es va produir cap a les 17.15 hores quan, per causes que es desconeixen, van col·lidir sis vehicles en cadena al carril esquerre. Els Mossos van regular el trànsit per l’únic carril que va quedar habilitat i també van fer algunes desviacions. A les 21.30 hora encara quedaven cinc quilòmetres de congestió a la zona.

Problemes a la C-14  

D’altra banda, quatre persones van resultar ferides en una col·lisió entre dos vehicles a la C-14 a Vilanova de l’Aguda. L’accident es va produir a les 19.28 hores. Dos dels ferits, de caràcter menys greu, van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova, mentre que els altres dos van rebre l’alta in situ. Aquesta carretera també va registrar importants retencions durant la tarda d’ahir. Concretament hi va haver fins a 10 quilòmetres de cues a Organyà i uns altres tres a Ponts, en els dos casos en sentit sud. D’altra banda, al migdia també va resultar ferit un motorista que va tenir una caiguda i es va fracturar la clavícula al Soleràs, a la carretera C-233. La bona notícia és que Lleida va tancar el pont del Pilar sense cap víctima mortal.  

Pont negre amb nou morts a les vies catalanes Un total de nou persones van morir en cinc accidents de trànsit en diferents punts de les carreteres catalanes durant el pont del Pilar (fins a les 20 hores d’ahir), segons va informar Trànsit. L’últim sinistre es va produir ahir a Ventalló (Girona). El més greu va succeir dissabte, quan un totterreny va caure per un terraplè a Molló (Girona) i van morir els quatre ocupants.

tracking