SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ingressats a l'UCI de l'Arnau els dos ferits a l'accident de l'N-230

La dona i mare dels lesionats va morir

El cotxe en què viatjaven la persona morta i els dos ferits ha sortit de la via i ha xocat contra una arqueta.

Un mort i dos ferits en un accident a l'N-230 a Pont de MontanyanaBomberos Ribagoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pare i el fill ferits dilluns en un accident a l’N-230 en el qual va morir una dona continuaven ahir ingressats a l’UCI de l’Arnau de Vilanova, segons van informar ahir fonts hospitalàries. Tots dos, de 67 i 32 anys respectivament i veïns de Fuenlabrada (Madrid), van ser evacuats a l’hospital pel SEM en estat crític. L’accident es va produir a les dos del migdia a la polèmica carretera N-230 al seu pas pel Pont de Montanyana. El vehicle va registrar una sortida de via i va xocar contra una claveguera de formigó, impacte en el qual va perdre la vida una de les passatgeres, de 65 anys, dona i mare dels altres dos ocupants del cotxe. Aquest és el quart accident mortal que es registra en aquesta polèmica carretera en el que va d’any, mentre alcaldes i veïns continuen exigint solucions per millorar-la i reduir l’elevada sinistralitat d’una de les vies més perilloses de Catalunya i del conjunt de l’Estat.

A les comarques de Lleida, en el que va d’aquest any ja han perdut la vida 34 persones en accidents de trànsit, quatre més que totes les que es van registrar en el conjunt de l’any passat. Un augment considerable de la sinistralitat que ha motivat campanyes de sensibilització i de prevenció, sobretot en col·lectius com els motoristes i els ciclistes, a més a més de controls contra l’excés de velocitat o per l’ús de seguretat passiva (cinturó, casc i cadires de retenció infantil).

Una dona va resultar ahir ferida lleu al ser atropellada per un vehicle al carrer Mare Janer

D’altra banda, una dona va resultar ahir ferida lleu al ser atropellada per un vehicle al nucli urbà de la Seu d’Urgell. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van ocórrer poc abans de la una del migdia al carrer Mare Janer. La dona va patir ferides de caràcter lleu.

tracking