SEGRE

Un cotxe queda penjat al costat d'un pont al sortir de la via a Àger

L’aparatós accident va tenir lloc ahir al matí a la C-12 en aquesta localitat

El cotxe, ja apuntalat, i l'escala amb què van rescatar el conductor

Un cotxe queda penjat al costat d'un pont al sortir de la via a ÀgerR.C.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparatós accident de trànsit el que es va registrar ahir al matí a Àger, a la carretera C-12 al seu pas per aquesta localitat, quan un cotxe va sortir de la via i va quedar penjat al costat d’un pont que creua el poble. Afortunadament, el conductor només va resultar ferit lleu (quan el van rescatar es queixava de l’esquena), segons van informar els serveis d’emergències. Fins al lloc van acudir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident es va produir, per causes desconegudes, a les 11.05 hores a l’altura del quilòmetre 201 quan un turisme de la marca Opel va sortir de la via al costat d’un pont i va quedar atrapat a uns tres metres d’altura i entre els dos costats de la canalització, la qual cosa va evitar que caigués a dins. Els serveis d’emergència van apuntalar el cotxe per la part lateral esquerra a la zona de la roda davantera i posterior i també van col·locar una escala amb què els Bombers van poder rescatar el conductor. Posteriorment, una grua va retirar el vehicle.

D’altra banda, l’ocupant d’un vehicle va resultar ferit lleument ahir a la tarda, a les 15.58 hores, al sortir de la via a l’avinguda President Macià de Cervera. A més a més, a l’L-303, a Agramunt, a les 16.00 hores, un altre cotxe també va sortir de la carretera.

A l’UCI els ferits de l’N-230

D’altra banda, l’home i el seu fill, de 67 i 32 anys, que dilluns van resultar ferits de gravetat en un accident a la carretera N-230 al Pont de Montanyana encara estaven ahir ingressats a l’UCI de l’Arnau de Vilanova. En el sinistre va perdre la via una dona de 65 anys, que era l’esposa i mare dels dos ferits. Havien acudit a l’hospital Arnau i tornaven cap a Vielha quan van xocar contra una claveguera de formigó.

tracking