SEGRE

COMUNICACIONS INCIDÈNCIES

Agramunt i pobles veïns, sense telèfon ni internet

Una excavadora trenca un cable al fer moviments de terra || Nou hores sense línia ni accés a la xarxa van afectar empreses

Tècnics de la companyia treballen en la reparació del cable.

Tècnics de la companyia treballen en la reparació del cable.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els abonats de Movistar d’Agramunt, així com de municipis propers, com ara Preixens i Ossó de Sió, es van quedar ahir durant unes nou hores sense línia de telèfon ni accés a internet. Aquest tall en les comunicacions va ser a causa del trencament d’un cable de fibra òptica. Una màquina retroexcavadora el va trencar accidentalment mentre feia moviments de terra a prop del nucli d’Altet, en el marc de les obres de millora a la intersecció que condueix cap aquest nucli agregat de Tàrrega. El trencament del cable va tenir lloc sobre les deu del matí. Hores més tard, cap a les tres de la tarda, tècnics de la companyia telefònica que treballaven per restablir les comunicacions van explicar que estaven buscant el punt a la línia on el cable s’havia desprès per poder empalmar-lo. Fonts de la companyia van explicar que el servei va quedar completament restablert a la tarda, cap a les 19.00 hores.

La incidència va afectar els comerços d’Agramunt, que no van poder cobrar amb targeta fins que es van restablir les línies, així com empreses que no van poder portar a terme les tasques en les quals era necessària la connexió a internet i disposar de servei telefònic. L’edil de Noves Tecnologies d’Agramunt, Joan Pijuan, va detallar que l’avaria “ha afectat el cent per cent de la telefonia mòbil i el vuitanta per cent de la fixa i de l’ADSL” de la companyia Movistar.

tracking