SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Vilanova de Meià reforça el proveïment a les poblacions

Per posar fi al ‘calvari’ del subministrament de pous naturals

Vista aèria del nucli de Gàrzola, a Vilanova de Meià.

Vista aèria del nucli de Gàrzola, a Vilanova de Meià.AJUNTAMENT DE VILANOVA DE MEIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Vilanova de Meià ha donat llum verda al projecte per millorar el sistema de proveïment en alta dels nuclis del municipi amb l’objectiu de posar fi al calvari de proveir-se de pous naturals, segons va explicar l’alcalde, Xavier Terré. Aquest projecte preveu fer una nova captació a la zona del pou d’on es proveeix ara el nucli de Gàrzola i millorar d’aquesta manera el sistema.

El primer edil va assegurar en aquest sentit que el subministrament dels nuclis es fa a través de fonts i pous naturals i que “és necessari ampliar els punts de captació amb un nou pou per garantir el proveïment tots els mesos de l’any i a tots els pobles”.

Terré va assegurar que actualment és problemàtic el sistema de subministrament i amb aquest nou projecte es preveu reparar aquesta deficiència del servei.

El consistori preveu licitar en breu els treballs, que tenen un pressupost de 234.369 euros. Terré va assegurar que el projecte compta amb una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua del 85 per cent del total del pressupost.

tracking