SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Anserall tindrà el seu primer espai públic amb zona verda i jocs

Reforma l’accés al cementiri per extremar la seguretat

La zona on està previst ubicar el primer espai públic i de lleure del nucli d’Anserall.

La zona on està previst ubicar el primer espai públic i de lleure del nucli d’Anserall.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns d’Anserall disposaran aquest mateix any d’un nou espai públic. L’ajuntament de les Valls de Valira ha adjudicat els treballs per construir una plaça que portarà el nom de “Parc Ton de Cal Massó” i que estarà situat a la cara nord del monestir de Sant Serni de Tavèrnoles. Els veïns, que fins ara no tenien una infraestructura com aquesta, comptaran amb una plaça en la qual el consistori instal·larà mobiliari urbà, amb zona verda i bancs, una zona amb jocs infantils i un camp de futbol amb porteries. Aquesta era, segons explica l’alcalde, Ricard Mateu, una obra pendent molt reivindicada.

L’ajuntament va comprar fa temps la parcel·la de 834 metres quadrats que afronta amb l’antic monestir a un veí del poble. Amb les obres s’“embellirà el conjunt del monument”, molt visitat per turistes. El consistori ha adjudicat els treballs, que s’executaran abans de l’hivern vinent, a l’empresa Ribalta i Fills, SA. La inversió ascendeix a 31.781 euros i quedarà sufragada a través d’una subvenció de la Diputació i de fons municipals. El termini d’obres és de dos mesos.

Les Valls de Valira millorarà també l’accés al cementiri d’aquest nucli. L’objectiu és extremar la seguretat per accedir al recinte, ja que ara existeix un revolt amb un pas molt estret. Suposarà una inversió de gairebé 42.000 euros que contempla la construcció de murs de contenció i baranes de seguretat.

tracking