SEGRE

PROJECTES INICIATIVES

Els sons del Montsec inspiren una col·lecció de torrons a la Noguera

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Torrons i Mel Alemany va presentar ahir al castell d’Os de Balaguer la segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, inspirada en aquesta ocasió en els sons del Montsec. Aquesta firma de la Noguera té com a objectiu principal reivindicar el territori com un valor de l’empresa i promocionar l’entorn relacionant els seus productes amb accions de dinamització cultural. Dos artistes de la comarca, Víctor Pedra i Josep Talamonte, s’han inspirat en el Montsec per il·lustrar aquesta edició limitada.

A més, les capses han estat elaborades per persones amb discapacitat de la fundació Ilersis Shalom, dins del projecte L’univers Alemany, que aposta pel territori, l’impuls a la creativitat artística i la humanització dels processos de producció. El gerent de l’empresa, Ferran Alemany, va explicar que l’objectiu d’aquesta col·lecció és crear un producte que “inclogui tots els valors de l’empresa, però vinculant-los amb el territori”.

L’empresa ha estat la més guardonada en els premis Great Taste, considerats com els Oscars del món de l’alimentació delicatessen, amb vuit estrelles. Cada una de les caixes inclou tres barres de torró i una làmina amb les obres originals de Pedra i Talamonte.

Imatge de la presentació de les noves capses de torró.

Imatge de la presentació de les noves capses de torró.TORRONS I MEL ALEMANY

tracking