SEGRE

CERTÀMENS MODA I GASTRONOMIA

Cancel·len la fira E-Vents per la falta d'expositors

El certamen nocturn s’havia de celebrar del 24 al 26 d’aquest mes

La primera edició d’E-Vents.

La primera edició d’E-Vents.J.GOMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fira de Mollerussa ha decidit cancel·lar la fira nocturna E-Vents, la segona edició de la qual estava prevista del 24 al 26 de novembre als pavellons firals. Segons l’alcalde i president de la Fira, Marc Solsona, la falta d’expositors per a aquest certamen ha sigut clau per decidir suprimir-la del calendari firal. “La Fira ha dut a terme 230 visites buscant expositors, encara que la resposta comercial ha estat insuficient com per continuar amb el certamen”, va afirmar el primer edil.

Malgrat tot, Solsona va defensar l’aposta que va fer la fira per aquest certamen “pel seu caràcter innovador i diferent, amb un horari nocturn” encara que “no ha tingut la rebuda que esperàvem”. En aquest sentit, va remarcar que la ciutat ha sigut escenari aquest any d’activitats similars com la JuliolFest, que va dur a terme l’associació Mollerussa Comercial i va tenir una bona acollida tant de públic com de negocis participants. “El consistori ha de donar suport a les activitats comercials que sí que funcionen i no fer fires pel simple propòsit de fer-les”, va assegurar.

Buscar nous formats per ampliar el calendari firal, repte de Fira de Mollerussa

Solsona va assegurar que ara el repte de la Fira serà “buscar nous formats per ampliar el calendari firal i potenciar aquelles activitats existents a la ciutat que sí que funcionen”. La Fira E-Vents va acollir en la primera edició desfilades de moda, degustacions gastronòmiques i concerts. El certamen que tancarà el calendari firal serà, doncs, la Lan Party, del 9 al 12 de novembre.

tracking