SEGRE

CERTÀMENS FIRES

La Fira de la Conserva de Bellpuig reuneix 60 expositors i comerços locals

L’alcalde, Salvador Bonjoch (segon esq.), a la presentació de la fira.

L’alcalde, Salvador Bonjoch (segon esq.), a la presentació de la fira.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira de la Conserva de Bellpuig reunirà una cinquantena d’expositors i uns quinze comerços i establiments de la localitat entre els dies 11 i 12 d’aquest mes.

El pavelló poliesportiu acollirà els tallers de cuina, xarrades i demostracions culinàries que s’han programat i en aquesta sisena edició els ponents se centraran en els hàbits de vida saludables.

Així mateix, també s’ha convocat el premi a la millor conserva o melmelada del certamen, guardó que s’entregarà l’últim dia a les 12.30 hores.

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, va explicar ahir en la presentació de la fira que tenen per objectiu “intentar recuperar l’hàbit de les conserves dels nostres avantpassats” i que una de les conferències anirà a càrrec de Xevi Verdaguer, que parlarà de la salut emocional.

D’altra banda, entre dilluns i dijous de la setmana que ve tindran lloc les XXXI jornades agràries de Bellpuig, certamen que inaugurarà el director dels serveis territorials d’Agricultura a Lleida, Ferran de Noguera, i on es parlarà, entre altres temes, del tractament de les dejeccions ramaderes, la hidrografia del riu Corb i els resultats dels assajos que s’han fet en diferents varietats de cereals d’hivern.

tracking