SEGRE

Talls de carreteres en resposta als empresonaments de consellers

Manifestants han tallat durant el matí l'AP-2 a Alfés, l'N-230 a la Val d'Aran, la C-26 a Forada, la C-14 a Bassella i l'N-145 a Les Valls de Valira

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diferents protestes han complicat la circulació en carreteres lleidatanes el dia després dels empresonaments de l’expresident Oriol Junqueras i set exconsellers del Govern. Cap a dos quarts de nou del matí un grup de persones, amb vehicles i tractors, han tallat durant uns vint minuts el peatge de l’AP-2 a Alfés, tant de sortida com d’entrada a la ciutat. El tall ha afectat diversos autobusos escolars que es dirigien a la capital del Segrià.

Després, des de pocs minuts abans de les 9.00 hores, una altra protesta a tallat l’N-230 a Bausen, a la Val d’Aran, en els dos sentits de la marxa. També han estat tallades la C-26 a Foradada, la C-14 a Bassella i la N-145 a Les Valls de Valira, ja reobertes, segons el Servei Català de Trànsit.

A dos quarts d'onze, els manifestants han tallat també l'N-230 a Les i Bossòst (Val d'Aran).

Hores d'ara ja no hi ha cap via tallada a Lleida.

D'altra banda, a Barcelona, diversos grups de manifestants en protesta per l'empresonament de nou exconsellers del Govern han tallat durant mitja hora la Gran Via i han interromput uns minuts la circulació de trens de la línia Barcelona-Vallès.

Els talls de carretera s'han repetit arreu de la geografia catalana durant tot el matí.

El tall del peatge de l'AP-2 a Lleida.

Talls de carreteres en resposta als empresonaments de consellersOriol Banqué

Talls de carreteres en resposta als empresonaments de consellers

Talls de carreteres en resposta als empresonaments de consellersGriselda

tracking