SEGRE

INFRAESTRUCTURES OBRES

Mollerussa pavimenta el carrer Domènec Cardenal i la carretera de Miralcamp

Restriccions en el trànsit rodat a les dos vies

Imatge del carrer Domènec Cardenal de Mollerussa.

Imatge del carrer Domènec Cardenal de Mollerussa.AYUNTAMIENTO DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Carreteres de la Generalitat durà a terme entre dilluns i dimecres de la setmana que ve les obres de pavimentació al carrer Domènec Cardenal i el tram urbà de la carretera de Miralcamp.

Les tasques obligaran a restringir el trànsit rodat a les vies afectades, que registren un volum considerable de vehicles. Els treballs es dividiran en tres trams per reduir les molèsties que es puguin ocasionar en els veïns i usuaris de les vies.

El consistori substitueix la gespa artificial del camp de futbol 7 i podrà acollir campionats de base

Els operaris treballaran entre les 07.00 i les 19.00 hores, període en què el tram afectat estarà tancat i tampoc s’hi podrà estacionar, mentre que els vehicles podran circular pels altres dos amb normalitat.

En aquest sentit, dilluns les tasques es faran al carrer Domènec Cardenal entre l’encreuament del carrer de Ferrer i Busquests fins a l’altura del carrer de Crist Rei. Dimarts es realitzaran des d’aquest últim punt fins a l’avinguda del Canal. Finalment, dimecres es pavimentarà el tram urbà de la carretera de Miralcamp des de la coneguda com a rotonda del tractor fins a la cruïlla amb la ronda de Ponent.

Així mateix, l’ajuntament va iniciar ahir la substitució de la gespa artificial del camp de futbol 7, que forma part del complex municipal i que ara comptarà amb tres camps d’aquesta modalitat esportiva. Això permetrà acollir campionats de base per als quals ara no es disposa de l’espai adequat.

D’altra banda, està previst que la setmana que ve comencin també les tasques de millora dels carrers Ciutat de Lleida i Onze de Setembre, obres incloses en el Pla de Barris i adjudicades a l’empresa Serboniu SL per un import total de 246.755 euros.

tracking