SEGRE

MUNICIPIS PATRIMONI

Veïns de Cubells recuperen el Pouet com a zona d’oci i passeig

Dins del patrimoni natural, l’han netejat i condicionat

La font del Pouet que els veïns han recuperat.

La font del Pouet que els veïns han recuperat.G.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació Sociocultural Gent de Cubells ha finalitzat les obres de restauració de la zona del Pouet, ubicada al costat de la població, entre la carretera que va cap a Montgai i la que va en direcció a la Torre de Fluvià. Segons fonts municipals, l’enclavament estava degradat i abandonat i l’entitat ha netejat l’entorn de la font i desbrossat la vegetació amb l’objectiu de recuperar-lo per als veïns com a zona de lleure i passeig.

D’aquesta forma, es torna al poble un tradicional espai en el qual s’ha habilitat i instal·lat mobiliari urbà, que també és un exemple del patrimoni natural del municipi. A més, l’associació, en col·laboració amb el consistori, ha posat en marxa rutes saludables amb plafons informatius.

L’alcalde de Cubells, Josep Regué, ha agraït la feina feta dels membres de l’associació ja que “es tracta d’un espai que convida els viatgers que passen a fer una aturada i gràcies al seu treball se’n podrà gaudir, per la qual cosa ara serà necessari continuar amb les obres de manteniment perquè no torni a deteriorar-se”, va dir Regué.

tracking